Ønsker du succes med dine forandringsprojekter?


Vil du have et nyt effektivt redskab til din forandringsledelses-værktøjskasse og vil du lære at skabe loyalitet, effektivitet, arbejdsglæde og forandringsvillighed? Personlig værdsættelse er altafgørende!

 

Bogen ’Mer Motivation og Arbejdsglæde, Tak’ er nu udkommet på dansk. Den tilbyder dig indsigt i, hvad der skal til for at skabe motiverede, engagerede og forandringsvillige medarbejdere, hvilket er afgørende parametre i succesfulde forandringsprojekter. 

bog+til+webshop_AAW.png

Du kan hente første kapitel fra bogen helt gratis.

 
 

Den amerikanske bog ”The 5 Languages of Appreciation in the Workplace’ er oversat på dansk under titlen ’Mer motivation og arbejdsglæde, tak’ - udgivet af HUMAN UNIVERZ - 

I bogen præsenterer psykolog Gary Chapman og organisationskonsulent Dr. Paul White 5 forskellige ’sprog’ for værdsættelse,
vi som ledere og medarbejdere må kende til og mester at bruge, hvis værdsættelsen skal have en effekt.

 

 

Værdsættelse og succes med

forandringsprocesser hænger sammen


Personlig værdsættelse er et vigtigt redskab i din forandringsledelseskasse. Når dine medarbejdere og kollegaer føler sig set, hørt og værdsat for dén de er, stiger deres motivation, engagement og villighed til at gøre dét der skal til i forandringsprocesser. Men evnen til at få mennesker til at føle sig værdsat er ikke lige let, da vi som mennesker har forskellige oplevelser af, hvad der skal til for at føle os værdsat.


I bogen lærer du at forstå og bruge de 5 sprog for værdsættelse, som et bevidst målrettet redskab til at få succes med dine forandringsprojekter. Når du bruger de fem sprog kan du opnå følgende resultater:

  • Få loyale og engagerede medarbejdere

  • Minimere modstand mod forandringer i forandringsprocesser

  • Motivere og fastholde medarbejdere i eksisterende job

  • Erstatte ineffektiv anerkendelse med autentisk værdsættelse

  • Skabe bedre arbejdsklima på jobbet

  • Forstå forskellen mellem anerkendelse og værdsættelse


Du lærer at forstå den personlige værdsættelses betydning for arbejdsklima, samarbejde og transformation på arbejdspladsen - og undersøger, hvad konsekvenserne af ikke – værdsættelse er for din virksomhed og for dine forandringsprojekter.

 

Bogen henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med mennesker, forandringsprocesser og forandringsledelse.
 

LÆR DIT EGET VÆRDSÆTTELSESSPROG AT KENDE

Når du køber bogen får du samtidig en kode, der giver adgang til en personlig test – en  såkaldt ’Motiveret af Værdsættelse-Vurdering’ - der giver dig indsigt i, hvilken form for personlig værdsættelse du selv har brug for (dit primære værdsættelsessprog) – og hvordan dine blinde vinkler på værdsættelsesområdet kan blokere for din evne til at kommunikere effektivt til dine kollegaer og medarbejdere.